Main Page Sitemap

Top news

Hierdoor zijn we in staat de structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor. Het gelijkmatig belasten van de website, waardoor de website bereikbaar blijft. Om verder..
Read more
Daarnaast kun je ook in contact komen met andere leden en sex fotos en sex filmpjes en video's uitwisselen. Zelf zonder account heb je volledig toegang en kan je alles bekijken. Op..
Read more

Sexjobs aangifte


sexjobs aangifte

aan Tease Media.V. Of voor een ander doel zoals specifiek is omschreven in het privacystatement van Tease Media. Gelieerde onderneming, expliciet toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens ter uitvoering van de overeenkomst tussen mij en Tease Media.V., ter uitvoering van een wettelijke verplichting van Tease Media.V. Ik verklaar hiermee dat ik het cookiestatement gelezen heb.

Het plaatsen van advertenties, het bekijken en reageren op advertenties op is gratis! Je kan deze laatste desgewenst eenvoudig verwijderen. Elk gebruik van houdt in dat je akkoord gaat met deze privacy policy. Ik verklaar minimaal 21 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media.V. Wanneer uw account door wordt beindigd. Net zoals jij houden we niet van spam. Sexjobs behoudt zich het recht voor aangifte te doen bij de politie indien strafbare feiten plaatsvinden. Enkele van deze moderators kunnen alle door leden verzonden informatie lezen, met het doel klachten op te lossen en preventief maatregelen te nemen om leden te beschermen. Bij worden geen adresgegevens geregistreerd anders dan voor eventuele betalingen. We gebruiken je persoonlijke gegevens om: de informatie te publiceren die je zelf publiek maakt; je de website correct te laten gebruiken overeenkomstig je instellingen; je berichten te sturen over de website, evenals onze andere producten en diensten; je gerichte publiciteit aan te bieden; fraude. Behoudt zich het recht voor leden te weigeren zonder opgaaf van redenen. Jij bent zelf volledig verantwoordelijk voor de inhoud van je profiel en alle vormen van contact.

Profielpaginas en advertenties op zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Tease Media BV zal niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade voortkomend uit het gebruik van haar website, omvattend maar niet beperkt tot rechtstreekse, resulterende of onrechtstreekse schade. Gelezen te hebben en ga hier expliciet mee akkoord. Per locatie is 1 account toegestaan. Alle door de kandidaat opgegeven informatie, met uitzondering van directe contactgegevens zoals telefoonnummer of e-mailadres, is op dat moment opvraagbaar.


Sitemap