Main Page Sitemap

Top news

Retrieved April 3, 2011. My husband and I always say that desire starts in the mind and honestly I see nothing more important to a good sex life than your attitude and..
Read more
Læs mere, mest læste artikler, jeg har prøvet dogging som single har du? Sådan i høj grad også. Læs mere, dine fordele ved Singlesex-Forholdet, disse fordele opnår du ved at blive..
Read more

Http www.leukste-moppen.nl categorie-sex.html


http www.leukste-moppen.nl categorie-sex.html

gaan nu naar het strand!" Klik hier om een reactie te geven Gemeen Jantje zit langs de gracht heel hard te huilen. De man zei graag zelf! "Hoe heet ie eigenlijk?" "Hij heeft geen naam. Zegt de man: Das klote! Er zitten twee kikkers op een randje bij de vijver. Ja zegt de bakker ik heb worteltjes taart. "Dat is een dans-eendje Zegt de andere man: "Als je hem op dat blik zet, dan maakt 'ie een rondedansje." "Dat zou ik wel eens willen zien zegt de ene man weer. Klik hier om een reactie te geven Apie Klein Apie wordt 's ochtends in zijn kooi in de dierentuin wakker. Zegt de ene tegen de andere vis: Zullen we onder de brug schuilen anders worden we nat Klik hier om een reactie te geven muis en de dokter Een muis loopt s'avonds op straat en kijkt een beetje rond, opeens hoort hij getrippel achter zich.

En dan komt de haas weer heeft u kouwe koffie ja zegt de man dan zegt dehaas doe dan maar warme. Even later komt de ober terug met onze biertjes en hij vraagt of we al weten wat we willen eten. De zaterdag daarop gaat hij jagen en neemt zijn niuwe hond mee. Wat zien ze daar nou aan de overkant? "Nee zegt de man, "maar daarbinnen beweert er iemand dat er hier een hond staat met twee lullen." Klik hier om een reactie te geven Lachend paard Een man stapt het café binnen en bestelt een pot bier. Klik hier om een reactie te geven Koe Er ligt een koe dood in de wei een paard loopt er om heen, wat klopt er niet? Een week later komt de cowboy terug en biedt 200 gulden voor de persoon die zijn paard aan het huilen kan brengen. Dat vond het varken een goed idee. Zegt muis 3: sorry jongens, ik moet dringend naar sexjobs massage zoetermeer huis om de kat te gaan voeren!


Sitemap