Main Page Sitemap

Top news

From Wikipedia, the free encyclopedia, jump to navigation, jump to search. Content-Type: text/html; charsetUTF-8, transfer-Encoding: chunked, connection: keep-alive, expires: Wed, 01:21:36 GMT. Http/1.1 301 Moved Permanently, server: nginx, date: Mon, 01:21:36..
Read more
Vakantiesalon Antwerpen, wij zijn een 60 koppel en gaan deze week naar het vakantiesalon in Antwerpen en dit met de camper, wij overnachten op de camperplaats Vogelzang, vr krijgt graag een massage...
Read more

Stel zoekt man zeeland


stel zoekt man zeeland

geen partner op mijn pad gekomen met wie ik deze wens kan realiseren. Samen hebben wij een kinderwens en om deze te realiseren zijn wij opzoek naar een C-donor die ons hierbij wil helpen. Verder lezen 5 augustus 2018 Wij zijn Danille (33) en Marjoke (34) en zoeken een donor om onze kinderwens in vervulling te laten gaan. Ik kan recente SOA en vruchtbaarheidstesten aantonen. Ik ben Jess, ik ben een man van halverwege de 20 en heb al enige tijd de gevoelens om vader te worden. Onze wens is om ons eigen gezin te starten. Verder lezen 1 november 2018 Lieve toekomstige donor, Wij zijn een lesbisch stel van 33 en 36 jaar oud en al 8 jaar gelukkig met elkaar. Ik woon al 15 jaar in Nederland (niet van plan ooit nog terug te gaan) met een goede, stabiele baan en vaste inkomen, maar na de geboorte van het kind zal ik iets minder gaan werken, zodat het kind alle aandacht en liefde krijgt die. Wij zijn twee vrouwen van 29 en 30 jaar en wonen in Utrecht.

Ik zou dit graag als co-ouderschap willen. Wij zullen ons eerst even kort voorstellen. Twee jaar geleden zijn we op een prachtige dag in september getrouwd.

Verder lezen 13 september 2018 Hallo beste wensmoeder(s Ik ben een milf sex contacts gezonde donor uit Flevoland, die ook voor een kliniek doneert. Ik ben hoogopgeleid en ik heb een goeie baan. Daarom ben ik als steeds meer genteresseerd geraakt in een goed lopend co-ouderschap. Doordeweeks werkt hij met veel plezier in het ziekenhuis, in een baan die veel voldoening geeft. Verder lezen 16 november 2018 Beste Wensvader, Wie ben ik? Verder lezen 15 november 2018 Wij zijn Maarten en Niels uit Breda, 34 en 31 jaar. Ik zoek een bij voorkeur alleenstaande wensmoeder in de regio Amsterdam.


Sitemap